Laadpaal elektrische auto

Laadstations voor bedrijven

Concept Elektro is gespecialiseerd in het aanleggen van laadstations bij bedrijven. Bij grotere panden kunnen meerdere laadstations geplaatst worden. Wij richten de laadstations dan in met smart balancing. Met dit systeem wordt rekening gehouden met het beschikbaar vermogen en gewenst vermogen. Als alle laadstations bezet zijn, dan wordt het vermogen evenredig verdeeld over de verschillende stations. Zo maakt u optimaal gebruik van de beschikbare stroom.

Laadpaal voor zakelijke rijder

Heeft u thuis een laadpaal voor uw lease auto, dan kunnen wij het systeem zo inrichten dat u een gespecificeerde factuur krijgt voor de laadsessies van uw laadstation. Zo kunt u de kosten van het laden bij uw werkgever in rekening brengen. We gebruiken de laatste technologie om de auto optimaal te laden en vragen krachtstroom bij uw netwerkbeheerder aan, wanneer we de laadpaal plaatsen.

U overweegt een investering in laadstations of laadpalen? In dit artikel gaan we dieper in op de 5 belangrijkste vragen waarmee we bepalen wat voor u de beste inrichting is van uw laadpaal installatie.

Vragen of offerte?

Welke kosten maakt u voor een laadpaalinstallatie? Lees hier ons artikel. Heeft u vragen over laadstations of wilt u vrijblijvend een offerte op maat, neem dan contact met ons op.