Laadpaal elektrische auto

Laadpalen voor elektrische auto’s zijn gebruiksvriendelijk, efficiënt en zeer veilig. Concept Elektro heeft ze in verschillende varianten. We kunnen ze plaatsen bij u thuis of bij uw bedrijf. De oplaadpunten hebben een gestandaardiseerd oplaadsysteem. U kunt dus elk elektrisch of hybride voertuig erop aansluiten.

Laadpunten voor de elektrische auto

U hoort ze niet, maar u ziet ze steeds vaker: elektrische auto’s. Ze zijn het vervoer van de toekomst. Elektrische auto’s zijn niet alleen stil en schoon, maar ook ontzettend handig voor kortere afstanden (150 - 500 km). Voor een elektrische auto moet u wel een oplaadpunt hebben. Concept Elektro plaatst en levert uw laadpunt bedrijfsklaar.

De voornaamste voordelen van onze oplaadpunten zijn:

  • ze zijn duurzaam;
  • opladen gaat snel;
  • we hebben verschillende modellen;
  • de kosten van de elektriciteit zijn lager dan die van benzine.
  • Concept Elektro heeft de benodigde kennis op het gebied van laadpalen voor elektrische auto’s. Wij realiseren wat gevraagd of geëist wordt.

Installatietechnisch is de functionaliteit, de gebruiksvriendelijkheid en het doel bepalend voor het succes. Onderhoudstechnisch wilt u weten wat benodigd is en wat er in een contract is opgenomen, en tegen welke condities

Heeft u vragen, vul dan ons contactformulier in

Mijn vraag over Laadpaal elektrische auto