Verlichting aanleggen

Ledpanelen voor energielabel C

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorpand minimaal energielabel C hebben. Wanneer u nog conventionele verlichting, zoals TL-verlichting heeft hangen, dan kunnen wij dit voor u vervangen door ledpanelen. Het vervangen van conventionele verlichting levert een aanzienlijke besparing op. Voordat wij de nieuwe ledverlichting installeren, inventariseren wij uw wensen. Met onze ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren op het gebied van verlichting. Met ledverlichting is zo veel mogelijk, dat advies van toegevoegde waarde is.

We stellen de volgende vragen:

  • Welke lichtopbrengst is wenselijk?
  • Welke kleur licht. De lichtkleur heeft invloed op de prestaties uw medewerkers.
  • Hoe denkt u over bewegingsmelders en aanwezigheidssensoren?
  • Wenst u daglichtafhankelijke regeling?
  • Et cetera.

Met armen zwaaien om licht aan te houden?

O ja, als u geen bewegingsmelders wilt, omdat u af en toe met uw armen moet zwaaien om het licht aan te houden, dan heeft u de verkeerde sensoren. Laat ons uw lichtinstallatie ontwerpen dan hoeft u niet met uw armen te zwaaien en wij ontzorgen u.

De voordelen van slimme verlichting in zakelijke, publieke en commerciële ruimtes
Slimme verlichting heeft de manier waarop we verlichting in zakelijke, publieke en commerciële ruimtes benaderen, getransformeerd. Door gebruik te maken van geavanceerde technologieën zoals daglichtregeling en aanwezigheidsdetectie, biedt slimme verlichting talloze voordelen op het gebied van energie-efficiëntie, comfort en flexibiliteit. In dit artikel gaan we dieper in op wat slimme verlichting precies is en hoe het kan worden toegepast in verschillende situaties.

Vragen of offerte?

Heeft u vragen over het vervangen van conventionele verlichting en wilt u weten hoeveel u gaat besparen, neem dan contact met ons op.