Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging werkt preventief

Inbraakbeveiliging gaat in de meeste gevallen om het voorkomen van inbraak. Inbrekers houden niet van inbraakalarm en zijn snel weg als het alarm afgaat. Het is uiteraard ook belangrijk om voor goed hang- en sluitwerk te zorgen. Wanneer u inbraakbeveiliging wilt laten installeren, dan kunnen wij u uitstekend adviseren. Afhankelijk van uw wensen, kunt u kiezen om het alarm naar de meldkamer te laten gaan of naar uw telefoon. Wij leggen inbraakbeveiliging aan voor bedrijven en particulieren.

Inbraakalarm via meldkamer

U kunt er voor kiezen, als het inbraakalarm afgaat, om de melding in een meldkamer uit te laten komen. Vervolgens kunt u zelf worden gebeld door de meldkamer, of er voor kiezen de opvolgdienst in te schakelen om een onderzoek in te stellen.

Inbraakalarm op smartphone

Wanneer u zelf de inbraakmelding op uw telefoon wilt ontvangen dan is dat mogelijk. Als u ook camerabeveiliging heeft laten installeren, dan kunt u de camera’s op afstand bedienen en zo onderzoeken of de melding terecht is. Als u een verdachte situatie ziet, dan kunt u de bewakingsdienst of politie inschakelen.

Vragen of offerte?

Heeft u vragen over inbraakbeveiliging of wilt u vrijblijvend een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.