verlichting aanleggen

Verlichting

Heeft u speciale wensen of wilt u een apart lichtontwerp laten aanleggen, maar u weet niet of dit mogelijk is? U kunt ons altijd bellen om gratis advies over de mogelijkheden. Desgewenst komen wij bij u langs en bekijken wij de ruimte, zodat wij kunnen zien hoe wij uw wensen of speciale verlichting kunnen aanleggen. Wij kijken naar budgetvriendelijke mogelijkheden en bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Ledverlichting

Wist u dat 40% van het energieverbruik in uw huis of bedrijfspand voor rekening komt van verlichting? Er zijn vele mogelijkheden om te besparen op uw verlichting. Concept Elektro heeft de beste oplossing voor uw huis of kantoor.

Voordelen van ledverlichting:

  • met energiezuinige armaturen;
  • met daglichtafhankelijke regeling;
  • met aanwezigheidsdetectie.
  • ledlampen bevatten geen kwik en zijn daarom milieuvriendelijk;
  • ledlampen gaan minder snel kapot
  • Ledlampen zijn gelijk op volle sterkte bij het inschakelen

Kantoorverlichting

Wat voor kantoorruimte of bedrijfspand u ook heeft, wij leggen elke vorm van verlichting aan. Wij houden daarbij uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Van representatieve ontvangstruimte tot parkeergarage en trappenhuis, waar mogelijk adviseren wij energiezuinige verlichting, waardoor u veel kosten kunt besparen.

Duurzaam

Wij bieden onze klanten meer oplossingen op het gebied van duurzaamheid. Denk aan het plaatsen van zonnepanelen, domoticasystemen of laadstations voor elektrische auto’s. Onze medewerkers zijn perfect op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en alle mogelijke toepassingen

Waarom Concept Elektro

Wij zijn een ervaren en duurzaam elektrotechnisch installatiebedrijf. Wij staan voor hoge kwaliteit en optimale service. Als dienstverlenende organisatie bieden wij particulieren en bedrijven professionele ondersteuning op technisch gebied. Om onze kwaliteit te kunnen meten en te kunnen waarborgen is Concept Elektro aangesloten bij diverse vakorganisaties. 

Wilt u weten meer weten over verlichting aanleggen? Neem contact met ons op

Mijn vraag over verlichting aanleggen