Elektrotechnisch installatiebedrijf in Hoofddorp

Elektrotechnisch installatiebedrijf in Hoofddorp
Elektricien Hoofddorp Concept Elektro elektromonteur installatiebedrijf

Elektrotechnisch installatiebedrijf

Bent u op zoek naar elektro installateurs voor uw bedrijf of uw huis? Wij verzorgen alle soorten elektrische installaties voor bedrijven en particulieren, van verlichting, brandbeveiliging en inbraakbeveiliging tot zonnepanelen, laadstations en noodverlichting. 

Al ruim 16 jaar verzorgen wij bij en met, aannemers, vastgoedbeheerders, (lokale) overheden, datacenters én particulieren de installatie en keuring van elektrotechnische installaties. Naast renovatie en nieuwbouwprojecten verzorgen wij ook service en onderhoud aan uw elektrotechniek. 

Elektrotechnisch installatiebedrijf in Hoofddorp

Elektro installatie voor uw bedrijf of woning 

U wilt een elektrotechnische installatie laten instaleren, zoals verlichting, inbraakbeveiliging of brandbeveiliging. Wij ontwerpen en installeren die graag voor u. Dat begint met een persoonlijk gesprek waarin wij uw wensen inventariseren. Daarna ontwerpen we de installatie en ontvangt u van ons een gedegen advies met een overzichtelijke begroting. 

Elektrotechnische inbraakbeveiliging en brandbeveiliging

Elektrotechnische inbraakbeveiliging en brandbeveiliging

Elektronica is een steeds groter deel van onze veiligheid, zowel thuis als bij bedrijven. Denk aan camerasystemen, alarmsystemen, brandmelders en bewegingsmelders. De voordelen van elektronica op het gebied van veiligheid zijn duidelijk: we detecteren en signaleren eerder signalen, waardoor we snelle kunnen reageren op potentiele verstoringen in onze veiligheid.

Met onze verschillende elektrotechnische oplossingen voor inbraakbeveiliging en brandbeveiliging beschermt u uw eigendommen zowel thuis als op het werk. Wij adviseren zowel particulieren als bedrijven in het aanleggen van verschillende beveiligingstechnieken en nemen daarin altijd de meest recente innovaties en regelgeving mee. Onze specialisten volgen alle ontwikkelingen op de voet, zowel qua technologie als qua wet- en regelgeving. Zo zijn wij altijd goed op de hoogte van de mogelijkheden om uw veiligheid te vergroten en u zo goed mogelijk tot dienst te zijn.

Detachering Concept Elektro Installatiebedrijf Hoofddorp Elektromonteur

Service en onderhoud aan elektrische installatie

Goed onderhouden elektrotechnische installaties werken veilig en gaan langer mee, daarom staan service en onderhoud bij ons op de eerste plaats. Met onze eigen storingsdienst staan we 24/7 voor u klaar, daarnaast staan we u bij in het advies en de uitvoering van een meerjaren onderhoudsplan en periodiek onderhoud.

kosten laadpaal

Installatie laadpalen voor elektrische auto’s

Rijdt u al elektrisch of overweegt u om de overstap te maken? Steeds meer mensen gaan elektrisch rijden. Cruciaal in deze ontwikkeling is de beschikbaarheid van laadpalen voor elektrische auto’s. Veel bedrijven en instellingen laten daarom laadpalen plaatsen of vergoeden de plaatsing van laadpalen bij werknemers thuis.

Concept Elektro installeert al meer dan 10 jaar laadstations bij bedrijven en particulieren. Al vanaf de komst van de elektrische auto zijn we goed op de hoogte van alle ontwikkelingen en wat dit betekent voor uw energievraag. En dat is cruciaal, de keuze voor de juiste laadpaal gaat verder dan alleen het vermogen dat de paal gaat leveren en hoe snel het voertuig wordt opgeladen. Voor onze klanten inventariseren wij daarom wat de wensen en eisen voor laadpalen zijn, nu én in de toekomst. Daarna brengen we een advies uit en installeren we de benodigde laadpalen en voeren wij de eventuele bijkomende werkzaamheden aan het elektronische netwerk uit.

Alarmsysteem | Concept elektro | Hoofddorp

Advies en installatie elektrotechniek 

Wij staan onze klanten bij in uiteenlopende vraagstukken, van het renoveren en nieuw aanleggen van lichtinstallaties en krachtinstallaties tot advies en installatie van brandbeveiliging en inbraakbeveiliging. Daarnaast mogen wij nieuwe en bestaande klanten steeds vaker helpen in het verduurzamen van gebouwen en het installeren van zonnepanelen en laadstations.  

Met welke vraagstuk kunnen wij u helpen? 

Led verlichting Concept Elektro Hoofddorp Installateur Elektrotechnische installatie

Elektrotechnische werkzaamheden vanuit wetgeving rond utiliteitsgebouwen

Een groeiende vraag naar elektrotechnische werkzaamheden komt vanuit de wetgeving rond utiliteitsgebouwen. Vanaf 1 januari 2023 moet elk utiliteitsgebouw minimaal energielabel C, ofwel energie-index 1,3 hebben. Onder utiliteitsgebouwen vallen onder andere kantoren, hotels, winkels, sportcomplexen en onderwijsinstellingen. Voldoet uw gebouw al aan de nieuwe eisen? Advies hierover kunt u inwinnen bij een energieadviseur.

Kantoorgebouwen die per 1 januari 2023 geen energielabel C of hoger hebben, mogen vanaf dat moment niet gebruikt worden als utiliteitsgebouw totdat voldoende energie bezuinigende maatregelen zijn genomen. Concept Elektro heeft al vele jaren ervaring met energiebesparende maatregelen en is u uiteraard graag van dienst bij de inventarisatie van maatregelen die u moet of kunt treffen om aan de gestelde eisen te voldoen. Wij hebben ons gespecialiseerd in energie besparende oplossingen. Naast het vervangen van conventionele armaturen voor LED armaturen hebben wij ons bijvoorbeeld ook toegelegd op intelligente besturing van verlichtingsinstallaties.

Concept Elektro Installateur Hoofddorp Elektromonteur

De elektro installateurs met plezier 

Iedere monteur bij Concept Elektro gaat met plezier naar zijn werk, dat is één van onze belangrijkste doelen. Wij zijn ervan overtuigd dat plezier in het werk de belangrijkste motivatie is voor onze monteurs en dat levert voor u als klant het beste resultaat op. Daarnaast belonen wij open communicatie en eerlijkheid, zodat we met uw en ons team de beste service en hoogste klanttevredenheid realiseren. 

Alleen als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.

Installatie elektrotechniek 

Wij bieden u de beste elektrotechnische oplossingen, volledig aangepast naar uw wensen en situatie. En mochten uw wensen tijdens het project veranderen, dan spelen wij daar met onze 40-koppige flexibele organisatie snel en accuraat op in.

023 - 562 2763  Nieuws

  Licht- en krachtinstallaties

  Licht- en krachtinstallaties

  Verlichting aanleggen

  Verlichting aanleggen

  Elektrotechnische keuringen

  Elektrotechnische keuringen
  023 - 562 2763
  [email protected]