Elektricien Hoofddorp

Elektricien Hoofddorp

Elektriciteit

Elektrotechnische problemen? Concept Elektro lost ze op. Onze elektriciens zijn dagelijks bezig met het adviseren, ontwerpen, installeren, in bedrijf stellen en onderhouden van allerlei soorten elektrotechnische installaties. Dat doen wij al ruim tien jaar en dat merkt u. Vanaf de start van het complete installatietraject zijn wij uw professionele partner.

Elektra

Wij installeren ook kleinere technische installaties voor particulieren en huiseigenaren. Naast het aanleggen van een domoticasysteem, installeren wij ook alarminstallaties,zonnepanelen en vervangen we meterkasten. Bij ons heeft u altijd een ruime keuze uit kwaliteitsproducten en een deskundige uitvoering door zeer ervaren installateurs.

Met Concept Elektro uit Hoofddorp kiest u voor kwaliteit, flexibiliteit en zekerheid. Onze zeer deskundige vakmensen zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag met hun vak bezig en staan voor u klaar. Dat is bij storingen en ander technisch ongemak wel zo plezierig voor u. Wij zijn werkzaam in de Haarlemmermeer en daarbuiten

Heeft u vragen, vul dan ons contactformulier in.

023 - 562 2763    023 - 562 2763
    [email protected]