Domoticasysteem

Domoticasysteem

Domotica is de naam voor een samenvoeging van technologie en aanvullende diensten, om de kwaliteit van wonen en leven te verbeteren. Met simpele technologisch toepassingen verhoogt u aanzienlijk het comfort in uw bedrijfspand of huis. Met domoticasystemen heeft u geen zorgen meer over verwarming, beveiliging of verlichting: dit wordt allemaal automatisch voor u geregeld.

Domoticasystemen kunnen op verschillende manier gebruikt worden. Denk aan verlichting die aan gaat als u een ruimte of kamer binnenloopt, een alarmsysteem dat aanslaat via een bewegings- of geluidsdetector, zonneschermen die automatisch naar beneden gaan als de zon schijnt en nog veel meer. Domotica biedt bijvoorbeeld ook een centraal alarmsysteem voor ouderen met een speciale paniekknop, zodat er gelijk hulp ingeschakeld kan worden.

Comfortinstallateur

Prettig wonen in een vertrouwde omgeving. Waarschijnlijk is comfort in de loop der jaren steeds belangrijker voor u geworden. Kan het nog comfortabeler? Valt er ook bij u veel te winnen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid? Uw comfortinstallateur helpt u hierbij.

Een comfortinstallateur kan u van gedegen advies te voorzien. Door zijn lidmaatschap van UNETO-VNI en de juiste opleiding helpt hij u vakkundig op weg naar een hoger comfortniveau in uw woning, nu én voorbereid op de toekomst!

Heeft u vragen, vul dan ons contactformulier in.

023 - 562 2763    023 - 562 2763
    [email protected]