Comfort & domotica

Comfort & domotica

Betere kwaliteit van wonen en leven | Smart home

Domotica is de naam voor een samenvoeging van technologie en aanvullende diensten, om de kwaliteit van wonen en leven te verbeteren. Met simpele technologisch toepassingen verhoogt u aanzienlijk het comfort in uw bedrijfspand of huis. Met domoticasystemen heeft u geen zorgen meer over verwarming, beveiliging of verlichting: dit wordt allemaal automatisch voor u geregeld.

Automatische luxe

Domoticasystemen kunnen op verschillende manier gebruikt worden. Denk aan verlichting die automatisch aan gaat als u een ruimte of kamer binnenloopt, een alarmsysteem dat aanslaat via een bewegings- of geluidsdetector, zonneschermen die automatisch naar beneden gaan als de zon schijnt en nog veel meer. Domotica biedt bijvoorbeeld ook een centraal alarmsysteem met een speciale paniekknop voor ouderen, zodat er meteen hulp ingeschakeld kan worden.

Concept Elektro vervult uw verlichtingswensen

Heeft u speciale verlichtingswensen of wilt u een apart lichtontwerp laten aanleggen, maar u weet niet of dit mogelijk is? U kunt ons altijd bellen om gratis advies over de mogelijkheden. Desgewenst komen wij bij u langs en bekijken wij de ruimte, zodat wij kunnen zien hoe wij uw wensen of speciale lichtontwerp kunnen uitvoeren. Wij kijken altijd naar budgetvriendelijke mogelijkheden en bieden de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Lees meer over domotica

Domoticasysteem
  • Domoticasysteem
023 - 562 2763
[email protected]