Brandpreventie bedrijven

Brandpreventie bedrijven

Brandpreventie voor bedrijven begint met brandveiligheid
Of het gaat om een brandmeldsysteem, noodverlichting, vluchtwegbewijzering of een brandblusinstallatie, op het gebied van brandpreventie is een ‘prima’ oplossing niet goed genoeg voor uw bedrijf. U wilt een oplossing van topkwaliteit. Concept Elektro levert die.

Brandmeldinstallaties

Bij brand moet iedereen het gebouw snel en veilig kunnen verlaten. Met een brandmeldinstallatie zorgt u hiervoor. Die signaleert een brand in een vroeg stadium, waardoor er snel op gereageerd kan worden.

Brandmeldinstallaties moeten voldoen aan de eisen die zijn vastgelegd in de NEN 2535 en NEN 2575. Het is belangrijk dat brandmeldinstallaties regelmatig gecontroleerd worden. Concept Elektro legt brandmeldinstallaties aan én controleert ze. Zo bent u verzekerd van een brandveilig gebouw

Met Concept Elektro kiest u voor veiligheid, kwaliteit, flexibiliteit en zekerheid. Onze zeer deskundige vakmensen zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag met hun vak bezig en staan altijd voor u klaar. Dat is bij storingen en ander technisch ongemak wel zo plezierig voor u.

Met Concept Elektro kiest u voor veiligheid, kwaliteit en zekerheid. Onze zeer deskundige vakmensen staan altijd voor u klaar. Wij geven u vrijblijvend advies over hoe brandpreventie toe te passen in uw bedrijfspand. Vul ons contactformulier in of bel ons.

023 - 562 2763    023 - 562 2763
    [email protected]