Vacatures

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's ter uitbreiding van onze organisatie. Zoek je een afwisselende baan  binnen een informeel maar profesioneel team? Kijk dan snel in onze onderstaande vacatures.

Monteur Elektrotechniek Woningbouw/Utiliteit/Beveiliging

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste monteur voor de woningbouw, utiliteitsprojecten en beveilingsinstallaties voor inbraak- en brandmeldinstallaties. Je werkzaamheden bestaan uit het aanleggen, installeren, uitbreiden en onderhouden van installaties in nieuwbouw- of woningbouwprojecten. Je bent van begin tot eind betrokken bij het werk. Ook ben je goed in het opsporen en verhelpen van storingen. 

Wat bieden wij?

Een mooie en uitdagende functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid waar je alle soorten techniek tegenkomt en dus ook veel kan leren.

En:

  • Je kunt direct beginnen
  • Een eigen auto met professioneel gereedschap
  • Een goede open werksfeer met gemotiveerde collega’s
  • Een functie waar eigen inbreng en initiatief erg gewaardeerd wordt
  • Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling
  • Telefoon en (indien de werkzaamheden het vereisen) een tablet en/of laptop
  • Je kunt direct beginnen
  • Een onderhandelbaar salaris, 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen en een goed pensioen

Wie ben jij?

Uiteraard heb je een opleiding in de elektrotechniek en/of beveiliging techniek met diploma MBV,  IBD of ODB. Je bent enthousiast, kan zelfstandig werken, maar ook in een team. Je hebt de wil om te blijven leren en gaat geen uitdaging uit de weg. Je bent flexibel, klantgericht en denkt in oplossingen. Je vind het niet erg om mee te draaien in onze storingsdienst. En je bent in bezit van Rijbewijs B en woonachtig in de omgeving van Hoofddorp. Het hebben van een VCA-Diploma is een pré.

Over Concept Elektro

Concept Elektro is al jarenlang actief op het gebied van elektrotechnische installatie en beveiliging techniek. Wij zijn een daadkrachtige, efficiënte en flexibele elektrotechnische organisatie met positieve en vakkundige medewerkers.

Kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid, ontzorging en vakmanschap staan binnen Concept Elektro centraal. Bij alles wat we doen, kiezen we voor de meest duurzame oplossing. 

Kom jij bij ons werken?

Stuur je contactgegevens naar info@conceptelektro.nl ter attentie van Edwin Henzen en we nemen contact met je op. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar Edwin via info@conceptelektro.nl of bel ons op 023-5622763.