Licht- en krachtinstallaties

Licht- en krachtstroominstallaties zijn de motor van uw elektrische installatie, want hierover wordt uw elektrische energie getransporteerd. Deze licht- en krachtinstallaties zijn de basis van elk kantoor, fabriek of woonhuis. Het gaat hier bijvoorbeeld om de schakelaars voor lichtpunten. Maar ook om wandcontactdozen voor de aansluiting van alle elktrische apparaten zoals tv’s, magnetrons, muziek, wasmachines, drogers en vaatwassers. Tevens aansluitpunten voor alle machines die in een bedrijf zijn opgesteld, zoals liften, kopieermachines, computers enz

 

Eenvoudige installatie voor uw woning tot zeer complexe projecent voor bedrijfspanden. Concept Elektro staat voor u klaar met een oplossing. Wij ontwerpen voor u een veilige en functionele elektrotechnische installatie die voldoet aan al uw wensen en eisen.

Waarom Concept Elektro

Wij zijn een ervaren en duurzaam elektrotechnisch installatiebedrijf. Wij staan voor hoge kwaliteit en optimale service. Als dienstverlenende organisatie bieden wij particulieren en bedrijven professionele ondersteuning bij licht- en krachtinstallaties. Om onze kwaliteit te kunnen meten en te kunnen waarborgen is Concept Elektro aangesloten bij diverse vakorganisaties. 

Uw installatiebedrijf voor alle oplossingen op elektrotechnisch gebied

Concept Elektro helpt u met uw elektrische installaties in uw kantoor, fabriek of bedrijfsgebouw. Uiteraard voldoet Concept Elektro aan alle eisen die de overheid stelt aan beveiligingsproducten en installaties. Bovendien hebben wij alle kennis in huis om uw systemen te onderhouden.

U wilt er zeker van zijn dat uw elektrotechnische installaties altijd goed functioneren. Regelmatig onderhoud is daarvoor essentieel. Daarom kunt u bij Concept Elektro een onderhoudscontract afsluiten.

Wilt u weten meer weten over licht- en krachtinstallaties? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies

Mijn vraag over Licht- en krachtinstallaties