Elektrotechnisch installatiebureau

Uw installatiebedrijf voor alle oplossingen op elektrotechnisch gebied

Concept Elektro helpt u met uw elektrische installaties in uw kantoor, fabriek of bedrijfsgebouw. Uiteraard voldoet Concept Elektro aan alle eisen die de overheid stelt aan beveiligingsproducten en installaties. Bovendien hebben wij alle kennis in huis om uw systemen te onderhouden.

U wilt er zeker van zijn dat uw elektrotechnische installaties altijd goed functioneren. Regelmatig onderhoud is daarvoor essentieel. Daarom kunt u bij Concept Elektro een onderhoudscontract afsluiten.

Bij een project met meerdere partijen, complexe aangelegenheden of ingewikkelde wet- en regelgeving komt meer kijken dan alleen installeren of onderhouden. De administratie, bewaking van meer- en minderwerk en het bijwonen van bouwvergaderingen zijn geen werkzaamheden voor een (hoofd)monteur.

Concept Elektro kan het project geheel voor u begeleiden, of uw projectpartner zijn bij een totaalproject. Door een projectleider te leveren of met u een team van diverse partijen voor te stellen. In samenspraak met u of de betrokken partijen stemmen we de mogelijkheden en de behoeften af.

We begeleiden de diverse elektrotechnische aspecten van het project, van advies tot en met het onderhoud.

Duurzaam

Wij bieden onze zakelijke klanten ook oplossingen op het gebied van duurzaamheid. Denk aan zonnepanelen en laadstations voor elektrische auto’s.

Daarnaast is Concept Elektro expert in ledverlichting. Onze medewerkers zijn perfect op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ledverlichting en alle toepassingen.

Met Concept Elektro kiest u voor kwaliteit, flexibiliteit en zekerheid. Onze zeer deskundige vakmensen zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag met hun vak bezig en staan voor u klaar. Dat is bij storingen en ander technisch ongemak wel zo plezierig voor u.

Heeft u vragen, vul dan ons contactformulier in

Standaard formulier caption