De beste elektrotechnische oplossing

Concept Elektro installeert elektrische installaties in woningen, kantoren, instellingen, winkels en industriegebouwen. Dit kunnen we in een bouwteam, zelfstandig of als onderaannemer uitvoeren.

U wilt de beste oplossing, met de hoogste kwaliteit. Wij begrijpen dat. Daarom bieden wij u hoogwaardige service, een ruime keuze aan kwaliteitsproducten en een deskundige uitvoering, van ontwerp tot nazorg.

 

Bespaar veel kosten met energiezuinige verlichting

Wat voor kantoorruimte of bedrijfspand u ook heeft, wij leggen elke vorm van verlichting aan. Wij houden daarbij uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Van representatieve ontvangstruimte tot parkeergarage en trappenhuis, waar mogelijk adviseren wij energiezuinige verlichting, waardoor u veel kosten kunt besparen.

 

Energiezuinige en kostenbesparende verlichting

Wist u dat 40% van het energieverbruik in uw huis of bedrijfspand voor rekening komt van verlichting? Hier kunt u veel op besparen. Concept Elektro helpt hierbij.

Er zijn vele mogelijkheden om te besparen op uw verlichting. Concept Elektro heeft de beste oplossing voor uw huis of kantoor.

Besparen op verlichting kan op verschillende manieren:

  • met energiezuinige lampen (ledverlichting);
  • met energiezuinige armaturen;
  • met daglichtafhankelijke regeling;
  • met aanwezigheidsdetectie.