Concept Elektro is uw partner in duurzaamheid

Wij bieden onze zakelijke klanten ook oplossingen op het gebied van duurzaamheid. Denk aan zonnepanelen en laadstations voor elektrische auto’s. Daarnaast is Concept Elektro expert in ledverlichting. Onze medewerkers zijn perfect op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ledverlichting en alle toepassingen.

 

De voordelen van zonnepanelen voor zakelijk gebruik

De overheid beloont ondernemers die investeren in energiebesparende technieken of duurzame energie. U betaalt daardoor maar een klein deel van de daadwerkelijke kosten van de investering. In sommige gevallen verdient u uw investering binnen vier jaar terug. Via een draadloos systeem kunt u op ieder moment op uw telefoon of tablet aflezen wat uw zonnepanelen opbrengen.

 

Fiscaal voordeel

Een fiscaal voordeel geeft de energie-investeringsaftrek (EIA). Naast de afschrijving mag u van deze investeringen een extra bedrag aftrekken van de winst. Voor 2017 is de aftrek 55,5%.

U kunt ook gebruikmaken van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Het bedrag van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek hangt af van het geïnvesteerde bedrag in het boekjaar.

 

Concept Elektro plaatst en levert uw laadpunt bedrijfsklaar

U hoort ze niet, maar u ziet ze steeds vaker: elektrische auto’s. Ze zijn het vervoer van de toekomst. Elektrische auto’s zijn niet alleen stil en schoon, maar ook ontzettend handig voor kortere afstanden (150 - 500 km). Voor een elektrische auto moet u wel een oplaadpunt hebben. Concept Elektro plaatst en levert uw laadpunt bedrijfsklaar.

Onze oplaadpunten bieden veel voordelen.

De voornaamste voordelen zijn:

  • ze zijn duurzaam;
  • opladen gaat snel;
  • we hebben verschillende modellen;
  • de kosten van de elektriciteit zijn lager dan die van benzine.

 

Duurzame energie en verlichting

Bij ons kunt u terecht voor duurzame verlichting. Wij komen graag bij u langs om uw behoefte te bespreken en hiervoor een maatwerkadvies uit te brengen. Met het oog op maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid en we adviseren dan ook bij voorkeur duurzame verlichting en elektrische installaties die minder belastend zijn voor - en bijdragen aan - een schoner milieu.