Advies Zonnepanelen

Met zonnepanelen bent minder afhankelijk van energieleveranciers. De energie die u opwekt met uw zonnepanelen is voor u en u hoeft hier niet voor te betalen. En de elektriciteit die u overhebt, kunt u verkopen. Bovendien draagt u met zonnepanelen bij aan een schoner milieu. De investering heeft u in vijf tot tien jaar terugverdiend.

Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig. Ze worden geïnstalleerd en kunnen vervolgens jaarlijks worden gecontroleerd.

Zonnepanelen gaan wel veertig jaar mee. U bent dus voor een lange tijd verzekerd van een duurzame energiebron.

De voordelen van zonnepanelen voor zakelijk gebruik

De overheid beloont ondernemers die investeren in energiebesparende technieken of duurzame energie. U betaalt daardoor maar een klein deel van de daadwerkelijke kosten van de investering. U kunt in sommige gevallen uw investering binnen vier jaar terugverdienen. Via een draadloos systeem kunt u op ieder moment op uw telefoon of tablet aflezen wat uw zonnepanelen opbrengen.

Een fiscaal voordeel geeft de energie-investeringsaftrek (EIA). Naast de afschrijving mag u van deze investeringen een extra bedrag aftrekken van de winst. Voor 2017 is de aftrek 55,5%.

Er kan ook gebruikgemaakt worden van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Het bedrag van de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek hangt af van het geïnvesteerde bedrag in het boekjaar.

Duurzaam

Wij bieden onze klanten meer oplossingen op het gebied van duurzaamheid. Denk aan het aanleggen van ledverlichting, domoticasystemen of laadstations voor elektrische auto’s. Onze medewerkers zijn perfect op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en alle mogelijke toepassingen

Waarom Concept Elektro

Wij zijn een ervaren en duurzaam elektrotechnisch installatiebedrijf. Wij staan voor hoge kwaliteit en optimale service. Als dienstverlenende organisatie bieden wij particulieren en bedrijven professionele ondersteuning op technisch gebied. Om onze kwaliteit te kunnen meten en te kunnen waarborgen is Concept Elektro aangesloten bij diverse vakorganisaties. 

Wilt u weten meer weten over verlichting aanleggen? Neem contact met ons op

Mijn vraag over Advies Zonnepanelen